خانه / نقاشی ساختمان تهران / علم نقاشی ساختمان || همه چی در مورد نقاشی ساختمان || دنیای اطلاعات نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان با رنگ جدید

علم نقاشی ساختمان || همه چی در مورد نقاشی ساختمان || دنیای اطلاعات نقاشی ساختمان

علم نقاشی ساختمان || همه چی در مورد نقاشی ساختمان || دنیای اطلاعات نقاشی ساختمان

building painting رنگ آمیزی ساختمان

علم نقاشی ساختمان : تعریف نقاشی ساختمان :

نقاشی ساختمان یکی از راه های ایجاد تغییر در فضا می باشد که هر خانه و یا هر ساختمانی با هر نوع کاربردی بعد از گذشت مدت زمانی به آن احتیاج دارد . رنگ آمیزی راه بسیار ساده و مقرون به صرفه ای برای ایجاد تحول در دکوراسیون است .

تینر نقاشی ساختمان چیست؟
تینرها مایعات شیمیایی فراری میباشند که جهت رقیق نمودن انواع رنگ های ساختمانی و شیمیایی به کار گرفته می شوند تینرها باعث افزایش و بهبود خواص رنگ می شوند.
تینرها در خواص رنگ, زمان خشک شدن لایه رنگ و خواص نهایی رنگ ها تاثیر بسیار چشم گیری دارند. یک تینر با کیفیت میتواند بر ویسکوزیته, خاصیت برسخوری, قابلیت اسپری شدن رنگ و مهم تر از همه سرعت خشک شدن ان تاثیر بگذارد.

علم نقاشی ساختمان
خواص تینر در اجرای نقاشی ساختمان
قدرت حلالیت رنگهای ساختمانی سرعت تبخیر رنگ و خشک شدن رنگ ساختمان در فرمولاسیون رنگها ، رزین­های مورد مصرف عمدتا ماهیت پلیمری و آلی داشته و ساختمان بلوری ندارند . این مواد در تینرها حل شده و غلظت محلول به نوع رزین و تینر و درصد این مواد بستگی دارد . تینرها می بایست متناسب با رنگ انتخاب گردند. بعضی از انواع رنگها فقط در تینر مخصوصی حل می شوند. قدرت حلالیت تینر همان قابلیت رقیق کنندگی است ، به عبارت دیگر تینری که با مصرف کمتر ، ویسکوزیته رنگ را بیشتر کاهش می­دهد و رنگ را رقیق تر و روانتر کند.

نقاشی ساختمانعلم نقاشی ساختمان

قدرت حلالیت بیشتری
برخوردار است.با تشکیل لایه رنگ روی سطح تینر باید به تدریج تبخیر و از روی سطح خارج شود . سرعت تبخیر می بایستی با زمان خشک شدن رنگ هماهنگ باشد تا کیفیت مطلوب تری به دست آید . نقطه اشتعال هر مایع قابل احتراق ، پایین­ ترین درجه حرارتی است که بخارات آن مایع با شعله یا جرقه کوچک مشتعل می شود نقطه اشتعال تینر به این دلیل مهم است که تعیین کننده شدت خطر آتش سوزی است چه در هنگام انبار داری ، حمل یا در هنگام استفاده از تینرها باید میزان نقطه اشتعال تینر توجه داشت تینرها علاوه بر خطر اشتعال ، از لحاظ زیست محیطی نیز برای انسان و محیط خطرناک هستند .
آنها روغنهای طبیعی را در خود حل می کنند و موجب آسیب و ناراحتی های پوستی شده و از طریق پوست جذب میشوند به علاوه تنفس بخارات تینر می تواند سبب ناهنجاری های داخلی بدن گردد از عوامل دیگر شناخت تینر رنگ آن است که یکی از مهمترین ویژگی آنها و نشان دهنده درصد خلوص ، کیفیت پالایش و تمیزی ظروف آنها است. رنگ تینر به خصوص در فرمولاسیون رنگهای سفید و روشن بسیار اهمیت دارد برای اجرای نقاشی ساختمان با رنگهای روغنی باید از تینرهای روغنی
استفاده کرد و برای استفاده از رنگهای فوری تینرهای ده هزار و یا بیست هزار انتخاب مناسبی می باشد.

نقاشی ساختمان و داغی بتونه به چه معنایی می باشد؟
در رنگهای روغنی همیشه بعد از آستر دوم داغی بتونه به چشم می آید که دلیل آن همان لکه گیری هست که قبل از آستر بر روی دیوار اجرا شده است بتونه به دلیل داشتن آب ومل رنگ را نسبت به جاهای دیگر بیشتر به خود جذب می کند و از خود لکه به جا می گذارد که در اسطلاح نقاشی به آن داغی بتونه می گوییم وبرای برطرف کردن آن باید رنگ سوم بعد از آستری دوم اجرا شود تا این لکه ها از بین برود.

علم نقاشی ساختمان

بتونه در نقاشی ساختمان

تعریف بتونه : بتونه ماده‌ای خمیری است که برای پوشاندن انتهای میخ‌ها و پیچ‌ها و پرکردن سوراخ‌ها و زدگی‌ها و ترک‌خوردگی‌های سطح چوب یا دیوار گچی و یا فلزات به کار می‌رود تا سطحی یک‌دست و صاف ایجاد شده و آماده برای رنگ‌کردن شود.

علم نقاشی ساختمان

نحوه ساخت بتونهٔ روغنی
ابتدا رنگ همرنگ را انتخاب کرده و پس از ریختن رنگ شروع به ریختن مقداری مل (پودر بتونه) می کنیمو با حرکت کاردک درون ظرف، رنگ را با مل مخلوط می‌کنیم و پس از اینکه کاملاً مخلوط کردیم به روی تخته بتونه ریخته و با کاردک و تیغ شروع به عمل‌آوردن می‌کنیم. نکته: چون بتونهٔ روغنی حالت مایع دارد، در پوشاندن سوراخ‌ها ممکن است مشکلاتی پیش آید. یکی از این مشکلات این است که بتونه به طرف پایین حرکت می‌کند؛ و خود بتونه، تکه‌تکه می‌شود. برای جلوگیری از تکه‌تکه‌شدن بتونه، در روی کار، مقدار بسیار کم، آب سرد به بتونه اضافه می‌کنیم تا هم بتونه سریعاً سفت و سخت شود و هم از فروریختن آن جلوگیری شود. ابتدا مقدار رنگ و غلظت رنگ باید معلوم شود. سپس، برای اینکه غلظت روغن روی پوشش روغن الف (که به‌عنوان آستر زده می‌شود) و چسبندگی و پوشش بیشتر رنگ اصلی سفید را، از هر کدام یک پیمانه، مخلوط می‌کنیم، سپس با مخلوط کردن تینر، رنگ را شل و روان می‌سازیم و با استفاده از رنگ‌ها، به رنگ دلخواه خود می‌رسیم. باید سعی شود برای تبدیل رنگ، ابتدا مادهٔ رنگ در ظرفی جدا، شل شده و بسیار آرام و به مقدار کم، با رنگ اصل مخلوط گردد؛ و باید توجه داشت که در هر بار ریختن قطره‌ای از مادهٔ رنگ، با چوب رنگ، که به‌عنوان مخلوط‌کن استفاده می‌گردد، هم زده شود؛ و باید دقت کرد که به هیچ عنوان، مادهٔ رنگ در کف ظرف یک‌جا به شکل گلوله نمانَد. مشکلات و راه‌حل درست‌کردن بتونه برای حل مشکلات مربوط به میزان چسبندگی و شل‌بودن بتونه به دو دلیل اساسی اشاره می‌شود: اگر بتونه‌ای که جهت مصرف در نقاشی ساختمان درست شده‌است مشکل سفت‌بودن را داشته باشیم، باید یادآور شد که در ساخت بتونه از آب زیاد استفاده شده‌است. آب، برعکس بقیهٔ مواد، که باعث رقیق‌تر شدن مواد می‌شود، درمورد بتونه باعث سفت‌شدن آن می‌گردد. در این موارد، باید با اضافه‌نمودن مل و رنگ، نسبت به رفع آن اقدام نمود. اگر بتونهٔ ساخته‌شده بسیار شل باشد، این مشکل حاکی از زیاد بودن تینر و رنگ بتونه است. برای رفع این دغدغه باید با اضافه‌نمودن مل و رنگ در جهت رفع آن کوشید.

نحوه ساخت بتونهٔ پلاستیک

رنگ پلاستیک را با آن رقیق کنید؛ سپس با افزون چسب چوب، میزان چسبندگی آن را بیشتر کنید؛ سپس با اضافه‌کردن مقدارهای کم مل، آن را به حالت خمیر درآورید. سعی کنید مل با مخلوط رنگ و چسب چوب کاملاً مخلوط شود تا در زمان استفاده با مشکل مواجه نشوید.

نقاش ساختمان
نقاش ساختمان (به انگلیسی: House painter) کسی است که دیوارهای درونی و در برخی از موردها، دیوارهای بیرونی ساختمان را رنگ‌آمیزی می‌کند. نقاش ساختمان می‌تواند بیش‌تر بخش‌های داخلی ساختمان را رنگ‌آمیزی کند؛ از جمله آن می‌توان به موردهای زیر اشاره کرد.
-دیوار
-سقف
-درب
-پنجره
معمولا در ایران رنگ‌آمیزی دیوارهای درونی خانه به رنگ سفید می‌باشد و دیگر رنگ‌ها کمتر به‌کار می‌رود.

مشاوره رایگان در نقاشی ساختمان

بتونه نقاشی ساختمان
روش ساخت بتونه نقاشی ساختمان
طرز تهیه بتونه نقاشی ساختمان
بتونه کاری و نقاشی ساختمان
طرز ساخت بتونه نقاشی ساختمان
طرز تهیه بتونه نقاشی ساختمان
طریقه ساخت بتونه نقاشی ساختمان
ساخت بتونه نقاشی ساختمان
تهیه بتونه نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان با غلطک
نقاشی ساختمان قیمت
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان آموزش
نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک
نقاشی ساختمانی
نقاشی ساختمان مولتی کالر
نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک

به نقاش ساختمان نیازمندیم
نقاشی ساختمان پتینه
نقاشی ساختمان پتینه کاری
نقاشی ساختمان پذیرایی
نقاشی ساختمان پلاستیک
نقاشی ساختمان قلی پور
آموزش نقاشی ساختمان پلاستیک
نقاشی ساختمان ویکی پدیا
نقاشی ساختمان تبریز
نقاشی ساختمان تهران
نقاشی ساختمان تورنتو
نقاشی ساختمان ترکیب رنگ

علم نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان فنی و حرفه ای
نقاشی ساختمان فنی حرفه ای
خدمات نقاشی ساختمان
خدمات نقاشی ساختمان در تهران
نقاشی ساختمان خرم آباد
خطرات نقاشی ساختمان
نقاش ساختمان خوب
خودآموز نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان در خارج از کشور

قیمت نقاشی ساختمان سال ۹۷
قیمت نقاشی ساختمان سال ۹۶
قیمت نقاشی ساختمان سال ۹۵
سایت نقاشی ساختمان

صنف نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان با ضمانت
نقاشی ساختمان طرح
طریقه نقاشی ساختمان
طراحی نقاشی ساختمان
طرز نقاشی ساختمان

شماره تماس مدیریت سایت نقاشی ساختمان مهندس داود علی پور ۰۹۱۹۱۱۶۸۷۶۳